MARISKA
ZUIDEMA

Paraveterinair

MARISKA <br/><font color="66B157">ZUIDEMA</font>
MARISKA
ZUIDEMA
Paraveterinair

Sinds 1 mei 2022 ben ik in dienst bij Bosweide dierenartsen. Na een aantal verschillende studies gevolgd te hebben, heb ik er in 2019 voor gekozen om de opleiding paraveterinair te volgen bij Aeres MBO in Barneveld. In 2020 ben ik afgestudeerd. Na nog een aantal andere banen vervuld te hebben waarbij ik de huisdieren erg heb gemist, ben ik uiteindelijk op zoek gegaan naar een baan als paraveterinair en deze heb ik mogen vinden bij Bosweide dierenartsen.

In de praktijk kunt u mij overal vinden, zo ben ik te vinden in de spreekkamers, bij de balie maar ook in het lab. Het contact met de eigenaren in combinatie met hun dieren is wat mij zo aantrekt in dit werk.

Ik ben opgegroeid met een hoop verschillende dieren. Vanuit mijn jonge jeugd kan ik mij 2 Schotse collies herinneren, daarna hebben we een aantal tamme ratten als huisdier gehad en ook konijnen konden bij de beestenboel niet missen. Nadat ik op mijzelf ben gaan wonen heb ik nog een keer 7 tamme ratten gehad en een groep van 15 muizen. Helaas gaan deze beestjes niet zo lang mee en heb ik er voor gekozen om een hondje te adopteren. Dit hondje heet Luna en sta ik samen mee op de foto.

,,Het contact met de eigenaren in combinatie met hun dieren is wat mij zo aantrekt in dit werk.”"