MELISSA
BROUWER

Paraveterinair

MELISSA <br/><font color="66B157">BROUWER</font>
MELISSA
BROUWER
Paraveterinair

Ik heb de opleiding tot paraveterinair gevolgd bij Capabel onderwijs in Amsterdam, waar ik in maart 2013 ben afgestudeerd. Als hobby heb ik een aantal nestjes met mijn eigen kat, Pils, gefokt. Zij is een kruising Maine Coon/Britse Langhaar. Ik heb nu al 3 keer een prachtig nest kittens gehad, waarvan het laatste nestje te volgen is geweest op de facebook pagina van de Bosweide.

Ik kwam hier daarom al regelmatig voor de jaarlijkse controle en entingen. Elke keer als ik hier kwam werd ik er vriendelijk ontvangen vandaar dat dit ook mijn eerste keus was als stage adres. Mijn stage beviel me zo goed dat ik stiekem al hoopte dat ik hier mocht blijven. Toen die vraag eenmaal kwam heb ik daar geen ‘nee’ op gezegd en sindsdien werk ik met veel plezier bij de Bosweide.

Op de foto sta ik met Hobbit, de praktijkteckel die een beetje van ons allemaal is, maar uiteindelijk met Caroline mee naar huis mag. Naast de eerder genoemde Pils, hebben we inmiddels ook een leuke rode kater, Teuntje genaamd. Teuntje vond op de foto wel erg spannend, wat bijna tot een ontsnapte kat leidde. Aangezien dat 2 hele verdrietige kinderen thuis zou geven, hebben we Teun maar snel weer in zijn mandje gestopt en heeft Hobbit de show gestolen op de foto!

,,Mijn stage beviel me zo goed dat ik stiekem al hoopte dat ik hier mocht blijven"