Terugblik opening nieuwe pand

Terugblik opening nieuw pand

We zijn nu ruim 3 maanden aan het werk in ons nieuwe pand en het is heerlijk om hier te werken. Ook worden we enthousiast van alle positieve reacties die we van onze klanten krijgen.

Op 14 mei was de open dag en dit was een groter succes dan we hadden durven dromen. We hadden ook geluk met het prachtige weer. Alle 140 taartjes zijn op en de barista heeft meer dan 250 koppen koffie gezet! We schatten dat er ongeveer 350 mensen zijn geweest.

 
 

Naast de taartjes met logo en heerlijke koffie van een echte barista was er natuurlijk de mogelijkheid voor een rondleiding door het hele pand. In alle ruimtes hadden we knuffeldieren liggen die ‘behandeld’ werden. Op deze manier konden we aan de bezoekers laten zien wat er achter de schermen gebeurt. Verder was er een hondenwasstraat en konden mensen met hun hond op de foto. Mocht je met je dier op de foto zijn geweest en die nog niet via de mail hebben ontvangen, laat het ons even weten.

 

We willen iedereen bedanken die onze lieve verhuiskaartjes, lekkers of bloemen heeft gegeven. Tussen alle cadeaus zat ook een erg origineel cadeau: een pak vochtige doekjes. Deze kregen we van een kindje, want: 'Bij operaties worden de handen van dierenartsen vies en dan kunnen jullie die weer schoonmaken'. Hoe lief!