PRAKTIJK INFO

Diergeneeskundige zorg met individuele aandacht

 • VOORKOMEN
  IS BETER DAN

  GENEZEN

  Wij hechten veel waarde aan het voorkomen van ziektes. Daarom adviseren wij om jaarlijks de gezondheid van uw huisdier te controleren. Als hij gezond is, dan kunnen we hem vaccineren. Uiteraard is ook een regelmatige bestrijding van parasieten erg belangrijk. Zo genieten jullie zo lang mogelijk van elkaar.

 • EEN GOEDE
  DIAGNOSE

  Mocht uw huisdier toch ziek worden, dan is het belangrijk om daar snel wat aan te doen. Veel ziektes kunnen wij goed behandelen. Soms kunnen we de oorzaak niet direct achterhalen, dan hebben we de mogelijkheid tot verder onderzoek, zoals bloed- , röntgen- of echo-onderzoek. Deze onderzoeken helpen ons te achterhalen wat het probleem is en welke behandeling we kunnen inzetten.

 • BEHANDELING
  OP MAAT

  Ieder dier is anders. En niet ieder dier reageert hetzelfde op een behandeling. Wij passen een behandeling altijd aan op uw huisdier en zijn situatie. Wij zien onze patiënten dan ook graag terug voor controle, om te beoordelen hoe uw dier op een therapie reageert. Om zeker te weten dat beter ook echt beter is.

 • HULP BIJ
  TOEDIENEN

  MEDICIJNEN

  Soms is het moeilijk om thuis uw kat zelf een pil te geven, of om de hond zijn oren te zalven. U kunt dan altijd bij ons op de praktijk langskomen. Bel ons even van tevoren, dan zorgen wij dat iemand van ons u met de toediening kan helpen.

 • EEN PAAR
  DAGEN

  BIJ ONS

  Een enkele keer willen we uw dier wat langer bij ons houden. Bijvoorbeeld in geval van een intensieve behandeling, of ter observatie. Wij hebben hiervoor een moderne en rustige opnameruimte. Uiteraard proberen we deze periode zo kort mogelijk te houden. Er gaat natuurlijk niets boven het eigen mandje.

 • DE BESTE
  SPECIALISTEN

  Wij weten veel, maar kunnen niet alles. Daarom kunnen wij u soms verwijzen voor een specifiek onderzoek of een gecompliceerde operatie. Hiervoor werken wij samen met de beste specialisten van Nederland, zodat uw huisdier altijd in goede handen blijft. Maar wat er ook gebeurt, wij houden altijd contact met u over het verdere verloop.

AFSPRAAK
MAKEN?

Of het nu voor een vaccinatie is, een controle of een gericht 
onderzoek, u kunt bij ons zelf de afspraak plannen, 24 uur
per dag.

Maak een afspraak

CAT FRIENDLY
CLINIC

Een bezoek aan de dierenarts is voor de meeste katten erg stressvol. Bij Bosweide Dierenartsen vinden we het belangrijk dat we zoveel mogelijk doen om die stress te verminderen. Onze praktijk heeft het Cat Friendly Gold certificaat.

 

Lees verder

ONZE
MISSIE

Bij Bosweide Dierenartsen geven we uw dier de best passende zorg. Dit doen we door ons te verdiepen in de medische ontwikkelingen en door samen met u in gesprek te gaan over de behandelmogelijkheden; uitgebreid waar nodig, simpel waar het kan. 

Een gezond dier, een blije eigenaar: daar zorgen wij voor!

Handige adressen