DENNIS
SPOELMAN

Dierenarts

DENNIS <br/><font color="66B157">SPOELMAN</font>
DENNIS
SPOELMAN
Dierenarts

Mijn naam is Dennis Spoelman en ik ben vanaf juni 2021 werkzaam als dierenarts in Bennekom. Ik woon in Amersfoort samen met mijn vrouw en onze ietwat rebelse kater Wolf.

Zelf ben ik opgegroeid in Noord-Groningen in een klein dorp niet ver van de Waddenzee. Uiteindelijk ben ik in Utrecht terecht gekomen voor de studie diergeneeskunde en hier in Midden-Nederland blijven hangen. Na mijn studie ben ik eerst gaan waarnemen bij meerdere praktijken en de afgelopen 5 jaar ben ik werkzaam geweest in een praktijk in Noord-Holland als gezelschapsdierenarts. Ik heb daar met veel plezier gewerkt in een fijn en hecht team maar het werd tijd om iets dichter bij huis te zoeken. Ik kijk er naar uit om aan het werk te gaan bij de Bosweide en u te mogen ontmoeten in de spreekkamer.

Op de foto sta ik met Amigo, de grootste knuffel van de praktijk. Als hond van Christel, een van onze assistentes, ben je natuurlijk kind aan huis op de praktijk. Amigo voelt zich dan ook volledig op zijn gemak! Sterker nog, ik denk dat hij zich voor de foto zelfs meer op zijn gemak voelt dan ikzelf… Ach ja, het zal wel aan zijn goede looks liggen!

,,Ik kijk er naar uit om aan het werk te gaan bij de Bosweg en u te mogen ontmoeten in de spreekkamer."