ROMY BARENDREGT

Dierenarts

ROMY BARENDREGT - Dierenarts
ROMY BARENDREGT Dierenarts

Ik ben Romy Barendregt en ik ben sinds november 2021 met veel plezier werkzaam als dierenarts bij de Bosweide Dierenartsen. Van kleins af aan had ik al de droom om dierenarts te worden en sinds 2017 kan ik zeggen dat dit ook gelukt is! Hiervoor heb ik ruim 4 jaar in een grote praktijk in de regio Dordrecht gewerkt. Ik woon nu al een tijdje in Ede en dat heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuwe baan iets dichter bij huis heb gezocht.

Het leuke aan het werk vind ik dat het enorm afwisselend is. Aan het begin van de dag weet je nooit wat er komen gaat en het contact met de eigenaren maakt geen dag hetzelfde.

In mijn vrije tijd trek ik er het liefst op uit. Zowel in binnen- als buitenland. Ik vind het mooi om andere culturen te leren kennen en te ontdekken. Daarnaast geniet ik enorm van lekker buiten zijn op de fiets, mountainbike of gewoon voor een fijne wandeling door het bos of over de hei.

,,Het leuke aan het werk vind ik dat het enorm afwisselend is. Aan het begin van de dag weet je nooit wat er komen gaat."