CAROLINE RODINK

Paraveterinair

CAROLINE RODINK - Paraveterinair
CAROLINE RODINK Paraveterinair

Sinds 1989 werk ik als paraveterinair, de eerste paar jaren in een eenmanspraktijk in Den Haag, waar ik het vak geleerd heb, en sinds 1993 bij Bosweide Dierenartsen. Naast de algemene werkzaamheden ben ik graag werkzaam in de OK. Het begeleiden van patiënten, de verantwoordelijkheid tijdens de narcose, de planning en soms de hectiek binnen de OK geven mij de noodzakelijke voldoening om dit werk al zo lang leuk te vinden.

Met veel plezier heb ik mij het afgelopen jaren zowel theoretisch als praktisch verdiept in de tandheelkundige zorg van hond en kat. Deze kennis gecombineerd met de nodige ervaring leidt ertoe dat we binnen onze praktijk goed in staat zijn om tandheelkundige problemen aan te pakken en op te lossen. Een ander aspect van mijn werkzaamheden is het begeleiden van honden en katten met overgewicht. Een hele uitdaging, maar indien geslaagd wel ontzettend bevredigend.

Op de foto staat Hobbit, mijn lieve ruwharige teckel. Verder heb ik 2 katten door de tuin jagen, maar zij zijn een beetje cameraschuw

,,Een ander aspect van mijn werkzaamheden is het begeleiden van honden en katten met overgewicht."