CAROLINE
RODINK

Paraveterinair

CAROLINE <br/><font color="66B157">RODINK</font>
CAROLINE
RODINK
Paraveterinair

Sinds 1989 werk ik als paraveterinair, de eerste paar jaren in een eenmanspraktijk in Den Haag, waar ik het vak geleerd heb, en sinds 1993 op de Bosweide. Naast de algemene werkzaamheden ben ik graag werkzaam in de OK. Het begeleiden van patiënten, de verantwoordelijkheid tijdens de narcose, de planning en soms de hectiek binnen de OK geven mij de noodzakelijke voldoening om dit werk al zo lang leuk te vinden.

Met veel plezier heb ik mij het afgelopen jaren zowel theoretisch als praktisch verdiept in de tandheelkundige zorg van hond en kat. Deze kennis gecombineerd met de nodige ervaring leidt ertoe dat we binnen onze praktijk goed in staat zijn om tandheelkundige problemen aan te pakken en op te lossen. Een ander aspect van mijn werkzaamheden is het begeleiden van honden en katten met overgewicht. Een hele uitdaging, maar indien geslaagd wel ontzettend bevredigend.

Op de foto sta ik met Derek, een ruwharige Visla. Zelf heb ik 2 katten door de tuin jagen, maar zij zijn een beetje cameraschuw. Hobbit is mijn lieve ruwharige teckel, maar omdat wij het zo leuk vinden dat onze patiënten zo divers zijn, heb ik Derek gevraagd of hij met mij op de foto wilde. Speciaal voor de foto is Derek zelfs nog even naar de kapper geweest. Is het geen plaatje?

,,Een ander aspect van mijn werkzaamheden is het begeleiden van honden en katten met overgewicht."