EVELIEN
VAN DE HOEF

Paraveterinair

EVELIEN <br/><font color="66B157">VAN DE HOEF</font>
EVELIEN
VAN DE HOEF
Paraveterinair

Sinds mei 2005 ben ik werkzaam in deze gezellige dierenartsenpraktijk in Bennekom. Mijn diploma tot paraveterinair dierenartsassistent heb ik gehaald op het Groenhorst College in Barneveld. Ik heb mij verdiept in het gedrag van de hond en de kat en daartoe een cursus gedragsadviseur gevolgd.

Ook hou ik mij op de praktijk bezig met de puppies, zo kunt u bij mij terecht voor de juiste informatie als u voor het eerst een pup heeft en daarover veel vragen heeft. Op 6 maanden leeftijd kijkt een van ons ook graag uw pup weer even na, uiteraard als service. Verder heb ik een cursus diabetesconsulente met succes gevolgd en help ik bij de behandeling van katten en honden met suikerziekte.

Op de foto sta ik met Beike, een Friese stabij. Zelf hadden wij thuis vroeger altijd flatcoated retrievers, waar we zelfs nog enige tijd nestjes mee hebben gefokt. Inmiddels heb ik mijn eigen gezin met 2 kleine kinderen en een gezellige rode kater, Bassie. Omdat een kat buiten in het bos op de foto zetten een hele onderneming is, was Beike zo lief even met mij op de foto te gaan.

,,Ik heb mij verdiept in het gedrag van de hond en de kat"