EVELIEN VAN DE HOEF

Paraveterinair

EVELIEN VAN DE HOEF - Paraveterinair
EVELIEN VAN DE HOEF Paraveterinair

Sinds mei 2005 werk ik met veel plezier in deze gezellige dierenartsenpraktijk in Bennekom. Ik heb mijn diploma tot paraveterinair assistent behaald in 2005 op het Groenhorstcollege in Barneveld.

Op de praktijk hou ik me bezig met verschillende paraveterinaire consulten waaronder:

  • Puberconsult: Rond 6 maanden leeftijd komt u bij mij op puberconsult met uw hond, we wegen hem/haar, ik kijk naar het gebit, is het wisselen goed gegaan, naar de voedingstoestand en deel lekker wat voertjes uit.
  • Pupinformatie, als u een nieuwe pup heeft en daar nog veel vragen over heeft. Dracht en bevalling consult: Wilt u een keer een nestje met uw hond, en is dat nieuw terrein voor u dan neem ik graag de tijd om met u te gaan zitten en alle vragen te beantwoorden en informatie uit te delen.
  • Denkt u erover om een nieuwe pup aan te schaffen? U bent welkom om vrijblijvend eens langs te komen om informatie te krijgen wat het hebben van een hond nou precies in houdt.
  • Diabetes consult: Als blijkt dat uw hond of kat suikerziekte heeft ontwikkeld komt u bij mij op diabetes consult. Ik leg u dan uit wat suikerziekte in houdt en leer u om uw huisdier zelf te gaan prikken met insuline. Daarna volgen er meerdere consulten om de insuline gift in te gaan stellen. Hiervoor heb ik de cursus diabetesconsulente met succes afgerond.

Op de foto sta ik met Kai, mijn lieve flatcoated Retriever. Samen met mijn man, 3 kinderen en onze gezellige rode kater Bassie, wonen wij in Bennekom.

,,Op de praktijk hou ik me bezig met verschillende paraveterinaire consulten."