WIJ KOMEN OOK BIJ U THUIS

VISITE AAN HUIS

WIJ KOMEN OOK
BIJ U THUIS

Het is niet voor iedereen even makkelijk om naar de praktijk te komen. Daarom komen wij ook bij u thuis. In principe kunnen wij op elk gewenst moment bij u langskomen, maar op iedere dinsdagmiddag en vrijdagochtend rijden wij visites tegen een gereduceerd tarief. Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons altijd bellen.

MOBIELE SERVICE

BIJ U
THUIS

Wij bieden, in overleg, altijd de mogelijkheid tot het rijden van een visite. Echter zijn er specifieke dagdelen, waarop wij tegen een gereduceerd tarief een huisbezoek kunnen inplannen. Dit betreft de dinsdag- en donderdagmiddag en vrijdagochtend. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken.

MINDER 
STRESS

Als uw huisdier erg angstig is bij de dierenarts, een bezoek aan huis voor uzelf handiger is of als het gaat om het afscheid nemen van een huisdier, dan kan een huisbezoek prettig zijn. Niet alle onderzoeken en ingrepen kunnen aan huis verricht worden, waardoor het soms nodig is alsnog een afspraak op de praktijk in te plannen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het maken van röntgenfoto’s of het uitvoeren van een operatie.

OOK 
BIJ U?

Wij rijden visite in de regio: Bennekom, Ede, Wageningen, Renkum, Heelsum en Oosterbeek. Als uw woonplaats hier niet onder valt of u andere vragen heeft, kunt u altijd telefonisch informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact op