CHRISTEL TUENTER

Paraveterinair

CHRISTEL TUENTER - Paraveterinair
CHRISTEL TUENTER Paraveterinair

Ik ben geboren en getogen in de Gelderse achterhoek. Tijdens mijn opleiding in Barneveld tot paraveterinair (destijds de enige dagopleiding tot dierenartsassistentie) ben ik van de Veluwe gaan houden. Verheugd was ik dus dat ik na mijn studie in 1996 kon gaan werken op de Bosweg in Bennekom.

Afgelopen voorjaar (2022) ben ik van de Bosweg na ruim 25 jaar meeverhuisd naar de nieuwe locatie de Bosweide. Een nieuwe locatie met nieuwe uitdagingen maar de sfeer van de Bosweg nemen we met ons mee. Op deze locatie kunt u mij voornamelijk aantreffen in het hart van de zaak: de frontdesk. Waar ik u en uw huisdier mag ontvangen, medicatie of voeding mag meegeven, en het financiële gedeelte met u afhandel. Ook assisteer ik de arts bij het spreekuur. Verder heb ik nog diverse taken achter de schermen. Hopelijk blijf ik nog een jaar of 15 een vertrouwd gezicht voor u allen. Zodat ik het 40-jarig werkjubileum met u mag gaan vieren.

Op de foto sta ik met mijn huidige labrador Amigo (1 september 2022 wordt hij 2 jaar). Voor velen van jullie is hij geen onbekend gezicht aangezien hij mij vaak vergezeld tijdens mijn werkuren. Heerlijk dat ik nu werk op de Kaardebol. Nu kan ik samen met hem naar het werk wandelen en weer terug naar huis.

,,Hopelijk blijf ik nog een jaar of 15 een vertrouwd gezicht voor u allen"