CHRISTEL
TUENTER

Paraveterinair

CHRISTEL <br/><font color="66B157">TUENTER</font>
CHRISTEL
TUENTER
Paraveterinair

Ik ben geboren en getogen in de Gelderse Achterhoek. Tijdens mijn opleiding in Barneveld tot paraveterinair (toen nog de enige dagopleiding tot dierenartsassistente) ben ik van de Veluwe gaan houden. Daarom was ik blij dat ik na mijn studie in 1996 kon gaan werken op de Bosweide in Bennekom.

Naast de dagelijkse taken in de praktijk zoals de telefoon beantwoorden, het assisteren bij het spreekuur en operaties, is mijn extra taak het in orde houden van de apotheek. Ik probeer er zo goed mogelijk voor te zorgen dat alle producten op voorraad zijn. De nieuwe producten moeten worden ingevoerd en op zijn tijd loop ik de volledige voorraad na. In onze praktijk vallen mij als voornaamste punten de huiselijke sfeer en het prettige contact tussen de cliënten, artsen en de assistenten op. Diergeneeskunde is ons werk en dat doen we met enorm veel plezier.

Op de foto sta ik Thirza, mijn eigen trouwe labrador. Wij vormen samen ons eigen gezinnetje, echt een op elkaar ingespeeld duo! Niks zo fijn als weten dat er altijd iemand blij is als je thuiskomt en je met een kwispelende staart staat te begroeten.

,,In onze praktijk vallen mij als voornaamste punten de huiselijke sfeer en het prettige contact tussen de cliënten, artsen en de assistenten op"